A hollandiai székhelyű HBM Machines BV több mint 40év szállítói tapasztalattal rendelkezik a fém- és famegmunkálás területén. Az évek során az egyik legnagyobbnak nőtte ki magát a maga nemében. A kereskedőház 1400m2-es bemutatótermében valamennyi gép megtekinthető, az 30.000m2-es raktárról szinte valamennyi termék azonnal elérhető, akár Európa szerte pár napos szállítási határidővel. Kedvező ár, minőséggel párosulva a siker kulcsa. Ezt az előnyt kívánjuk Önök számára is elérhetővé tenni. HBM az árai versenyképességét úgy tudja biztosítani, hogy a termékek a gyárból nem drága kereskedői hálózatokon keresztül jutnak el a felhasználókhoz, valamit nagy mennyiséget szereznek be egyszerre. A termékek számos esetben ugyanazokban a gyárakban, azonos technológiai feltételek mellett készülnek, mint a más márkanevek alatt forgalmazott termékek.
Oldalunkat folyamatosan bővítjük a legkeresettebb termékekkel, ugyanakkor természetesen a HBM Machines B.V. honlapján található valamennyi termék szállítását vállaljuk. Elegendő a termék(ek) cikkszámát (Artikelnummer) emailben elküldeni.
- -
(A termékleírásokat adatok, képek tekintetében igyekszünk pontosan naprakészen tartani, az ennek ellenére esetlegesen előroduló hibákért nem vállalunk felelősséget. Kérjük kérdezzen rá minden esetben az Ön által legfontosabbnak tartott adatokra!)

Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :

Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :  1 Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :  2 Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :  3 Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :  4 Néhány kép a HBM új bemutatóterméből ( Hollandia, MJ Moordrecht ) :  5
HBM Machines B.V.