A hollandiai székhelyű HBM Machines BV több mint 35év szállítói tapasztalattal rendelkezik a fém- és famegmunkálás területén. Az évek során az egyik legnagyobbnak nőtte ki magát a maga nemében. A kereskedőház 1400m2-es bemutatótermében valamennyi gép megtekinthető, az 5500m2-es raktárról szinte valamennyi termék azonnal elérhető, akár Európa szerte pár napos szállítási határidővel. Kedvező ár, minőséggel párosulva a siker kulcsa. Ezt az előnyt kívánjuk Önök számára is elérhetővé tenni. HBM az árai versenyképességét úgy tudja biztosítani, hogy a termékek a gyárból nem drága kereskedői hálózatokon keresztül jutnak el a felhasználókhoz, valamit nagy mennyiséget szereznek be egyszerre. A termékek számos esetben ugyanazokban a gyárakban, azonos technológiai feltételek mellett készülnek, mint a más márkanevek alatt forgalmazott termékek.
Oldalunkat folyamatosan bővítjük a legkeresettebb termékekkel, ugyanakkor természetesen a HBM honlapján található valamennyi termék szállítását vállaljuk. - Kérjen ajánlatot! -
(A termékleírásokat adatok, képek tekintetében igyekszünk pontosan naprakészen tartani, az ennek ellenére esetlegesen előroduló hibákért nem vállalunk felelősséget. Kérjük kérdezzen rá minden esetben az Ön által legfontosabbnak tartott adatokra!)
Néhány kép a HBM új bemutatóterméből
( Hollandia, MJ Moordrecht ) :
HBM Machines B.V.

Esztergák


Marógépek


Köszörű, szerszámköszörű


Szalagfűrészek


Homokszóró kabinok


Kompresszorok


Hidraulikus prések


SINO Digitális Útmérő Rendszerek


Tárcsás darabolók


Faesztergák


Ultrahangos tisztítók


Kiegészítők